exYU Stars MagazinAva Karabatić: Marijana, droljo, snimaj porniće, ti si sramota za Hrvatsku

July 14, 2012  
Kategorije Najnoviji tračevi
Učesnica „VIP Survajvera“ Ava Karabatić osula je paljbu po svojoj zemljakinji, pobednici poslednjeg „Velikog brata“ Marijani Kovačević (u VB se prezivala Čvrljak). Do Ave su došle informacije kako ju je Marijana ogovarala, i to u zajedničkom krugu ljudi. Karabatićeva, poznata po tome što nema dlake na jeziku, odmah je reagovala.

- Ako se neko ponaša kao drolja pred kamerama, a još pritom ima muža i malu ćerku kod kuće, koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati?! Ona je sramota za Hrvatsku, i mene je stid što delim vazduh s takvom osobom. Trebalo je da snima porniće! Svima nam je dokazala da je dobra kao porno-glumica – kaže revoltirana Ava.

- Možete to da napišete, a i ne morate. Meni je bitno šta ja mislim, i bitno je da to zna moja okolina, a šta će škart o meni da priča, ne zanima me – u dahu je rekla Karabatićeva.

***

Ava je revoltirana što su objavili takvu priču, kaže da za Kurir nije uopće dala izjavu te da je sve što su napisali izmišljotina.

- Meni je Marijana super i u potpunosti podržavam njenu ljubav s Nemešom. Ovo su objavili samo kako bi nas posvađali – kaže Ava.

Starleta je, piše Kurir, od prijatelja čula da ju je bivša sudionica ‘Big Brothera’ tračala i to ju je navodno jako razljutilo. Zbog toga je, dodaju, rekla da je ne zanima što ‘škart’ poput Marijane misli o njoj.

izvori: kurir i 24sata

Facebook Fan Page