exYU Stars MagazinIgor Tuđman, unuk Franje Tuđmana nudi medijima svoj pornić!

July 19, 2012  
Kategorije Najnoviji tračevi
Pevači koji žele da postanu zvezde često ne biraju sredstva do tog cilja, ali je rođeni unuk Franje Tuđmana nadmašio sve prethodnike – on je, naime, pažnju na svoj rad hteo da skrene preko privatnog pornića!

Igor Tuđman, koji je još ranije u našim medijima najavljivao karijeru folk zvezde, juče je nekolicini beogradskih redakcija, među kojima i našoj, preko svoje devojke nudio njihov intimni snimak, a kada je “Alo!” odbio da ga objavi, pojavio se i lično, i to veoma ljut!

Cela priča počela je tako što je nepoznata devojka koja se predstavila kao Maja stupila u kontakt sa našom novinarkom i rekla joj da ima privatni porno-snimak Tuđmanovog unuka koji je spremna da proda. Dotična osoba navela je da snimak traje sat vremena i da je sniman profesionalnom kamerom. Tvrdila je da je Tuđman na snimku sa svojom devojkom, koja je inače njena bivša najbolja drugarica, te da objavljivanjem pornića želi da joj se osveti, a usput i da zaradi.

U nameri da vidimo o čemu se radi, sa navodnom Majom ugovorili smo sastanak u našoj redakciji kako bismo videli snimak i uverili se u njegovu verodostojnost, te u eventualne pravne konsekvence nakon njegovog objavljivanja. Posle nekoliko otkazivanja, ponuđačica je došla u „Alo!”, ali smo joj ubrzo predočili da smo se u međuvremenu konsultovali sa našim pravnim timom, nakon čega smo odlučili da ne želimo da na taj način zadiremo u privatnost Igora Tuđmana i njegove izabranice. Nakon što smo joj se izvinili zbog utroška njenog vremena i ispratili je, ubrzo nas je sa njenog telefonskog broja pozvao muškarac koji se predstavio kao Igor Tuđman, koji je potom i došao kod nas, i to u društvu dotične Maje, zapravo svoje, kako pretpostavljamo, devojke i partnerke u filmu Nataše Ivkošić! Sa njom se, inače, već pojavljivao u medijima, iako je zvanično oženjen!

- Ja sam Igor Tuđman i neću vas tužiti ako objavite moj snimak – rekla je potencijalna folk zvezda našem glavnom i odgovornom uredniku Dejanu Vukeliću, a na njegovo pitanje zašto to želi da učini, odgovorio je:

- To je moj marketing.

No, kada je Vukelić rekao da “Alo!” ipak neće objaviti njegov “uradak”, Tuđman i Ivkošićeva (lažna Maja) ljutito su napustili naše prostorije, dobacivši da će nas tužiti!

izvor:Alo

Facebook Fan Page