exYU Stars MagazinNove Zvezde granda 2012-2013 su

September 12, 2012  
Kategorije Najnoviji tračevi
U klubu S u Jakovu večeras se predstavljaju novi kandidati za Zvezde Granda! Na bini se pojavilo 46 novih kandidata. U takmičenju ucestvuje i 9 kandidata iz prethodnog serijala:

Aleksandra Prijović
Ivana Dulić
Katarina Didanović
Mirjana Milosavljević
Dragoljub Knežević
Goran Mladenović
Miloš Brkić
Nemanja Bacilović
Aleksandra Mladenović

Direktno u finale idu Nikola Bokun i Aleksandra Marjanović! Novi kandidati su se predstavljali uglavnom utabanijim pesmama. Predstavljanju u Jakovu prisustvuje i direktor Prve TV Dejan Jocić, iako se takmicenje odrzava na Pinku i počinje ove subote! Večeras ima novih 46 kandidata!

Aleksandra Stojković
Aleksandar Popović
Aleksandra Zdravković
Amar Jasarspahić
Dejana Erić
Dejan Čavić
Jovana Milić
Igor Ilić
Katarina Grujić
Jovan Radovanović
Katarina Spasojević
Marko Kostić
Đurđica Cvetković
Dejan Ikanović
Ivana Dulić
Denis Ibrahimović
Ivana Milojević
Haris Skarep
Marica Đukić
Marko Paunović
Marina Stankić
Marko Sabanović
Milena Novaković
Marko Stolić
Mima Todorović
Miomir Petrović
Mirjana Sisić
Nemanja Anđelović
Radojica Todorović
Sanja Veličković
Raša Savić
Slađana Mandić
Rusana Dvorzak
Nemanja Semlejkan
Sandra Stanulov
Stefan Jakovljević
Teodora Toković
Stefan Lukić
Vesna Pitik
Slobodan Đurković
Tamara Radmilović
Nina Mandić
Nemanja Maksimović
Rada Sarić
Nemanja Petković
Zoran Kostić

Izvor: scandal

Facebook Fan Page

Komentari

5 Responses to “Nove Zvezde granda 2012-2013 su”

 1. ana marija on September 15th, 2012 23:38

  pitam se samo po kom kriteriju birate kandidate devojka jelena djuric vredi vise nego sve ove devojke skupa sto su veceras pevale a nije usla u takmicenje zvezde granda mislim se da i vi niste poc

 2. ana marija on September 15th, 2012 23:43

  suplja prica i nista lepo za cuti samo mazu oci nekom laznom lepotom. poslusajte ovu devojku kako peva i sve ce vam biti jasmo.
  razocarana gledateljka

 3. ana marija on September 15th, 2012 23:45

  ovo ,,niste poceli,, odmosi se na politicare

 4. sanja on February 3rd, 2013 13:06

  gile,3marka,prijovicka,dejan,maksimovic do pobede najjjjjjj

 5. gagi on February 18th, 2013 18:07

  Poslednja emisija zvezde granda pokazuje da to nije samo takmicenje za zvezdu granda vec i takmicenje u ziriranju.naime clanovi zirija su se takmicili ko ce vise da kaze strucnih izraza i time pokazu koliki su “strucnjaci”.medju njima je prednjacio-naravno Bosanac.I pored stalnih upada Sase Popovica i njegovih opaski da na “Srpskom” jeziku ziriraju-nista nije pomoglo.Naj interesantnije je to sto ni njemu kao celniku i organizatoru ovog soua kao ni clanovima zirija nije zasmetalo to sto su polovina takmicara pevali englesku muziku-kao da se takmice u Engleskoj ili Americi a ne u Srbiji i kao da mi nemamo cime bih se oni mogli takmiciti i osvojiti glasove publike.I gle cuda na kraju su svi oni prosli,dobili glasove publike,verovatno iz Amerike i Engleske a ispade onaj koji peva nesto iz Srbije.Zato predlazem da se u buducnosti ovaj sou zove:”Americko-Engleski supre star”a ne zvezde granda.A sto se mene licno tice ja bih sve te poslao tamo pa nek tamo prave svoje karijere a ne u Srbiji,kojoj je dovoljno omalovazavanja i ponizavanja drugih pa sad i ovo jos da dozivi od njene mlade generacije.
  Svemu ovome je naravno prvi kumovao Midza bosanac i njegova Dzidza-ona je prva pocela stim ali niko nije imao m… da joj kaze da je ovo Srbija i da ovde treba pevati nasu muziku,zato jer je ona cera uglednog muzickog producenta-Bosanca.Svi su je hvalili zbog toga i jos malo da joj daju Nobelovu nagradu za dobro pevanje.Strucnost zirija??zasto znak pitanja-pa jednostavno zato sto je nemoguce objektivno necije pevanje oceniti ako neznate jezik na kome on peva.
  Ali sobzirom da se radnja odvija u Srbiji-sve je moguce.
  Sto se mene licno tice,nemam namere da ucim engleski da bih pratio taj sou,a pogotovu da necu za ovakvo pevanje poslati sms.Ko i kako je izglasao da prodju takve pesme je takoodje pod znakom pitanja.
  Pitam se samo dali bih mladi na nekom takmicenju u Americi ili Engleskoj pevali neku nasu pesmu,bilo koju.ne to se sigurno nece desiti ni u snu,ali zato srbin prihvata sve i svasta.