exYU Stars MagazinSurvivor 2012: Umalo tuča Mie i Jelene, izbačeni Žare i Radovan
I dok su plemena strepela od predstojeće večeri, na Ostrvu odbačenih umalo nije došlo do tuče između Jelene i Mije! Mia ne odustaje ni za tren od svojih metoda “ubijanja protivnika u pojam izgovaranjem rečenice: lažeš kao pas!”. Jelena nije mogla da veruje da joj je Mia to rekla i optužila je glumicu da je histerična i da glumata.

“Nemojte sad da se smejete kad je kamera tu, a do malopre ste bili histerični! Vi se uvek menjate kad kamere dođu”, vikala je Jelena.

Mia joj je, naravo, uzvratila istom merom optuživši je da je ona izjavila da Stanija i Aleksandra glumataju. Jelena se branila od ovih tvrdnji, ali uglavno bezuspešno. A kako bi drugačije i bilo kad je Mia u pitanju.

“Jao, gospođo Mia, vi ste najkvarnija osoba ovde. Vi vređate, vi nemate pravo da me nazovete psom!”, obratila se Jelena Miji, na šta je glumica odgovorila “da je to samo fraza, da se to samo tako kaže”.

“Pa imam ja pravo da vas udarim, pa nikom ništa!”, govorila je Jelena sada već vrištećim tonom.

Svađu si nastavile, sa sve persiranjem. Nema veze što se vređaju ko uličarke, važno je da jedna drugoj persiraju!

***

Sebastijan je bio šokiran Žaretovim izbacivanjem i misli da mu je Ava presudila, na šta se Ava zagrcnula.

Za razliku od Plemenskog saveta Boruke, Plemenac u Matambu je, naizgled, prolazio u šali i bez tenzije. Glasovi saplemenika su se podelili između Maje Lene i Radovana, a izgleda da su Romeove ljubavne avanture presudile i on se vratio svojoj dragoj na Ostrvo odbačenih. Očekivano, Radovan je “kletvu” bacio na Maju Lenu.

izvor: mondo

Video 20-te epizode

Facebook Fan Page