exYU Stars MagazinVIP Survivor 2012: Učesnici su…

February 29, 2012  
Kategorije Najnoviji tračevi, Reality show
Martina Vrbos
Hrvatska pevačica, di-džej i nekadašnja voditeljka MTV Adrije. Pažnju na sebe skrenula je kada je pre par godina ugradila silikone u grudi.

Ava Karabatić
Hrvatska starleta koja je postala poznata posle učešća u “Farmi” i slikanja za “Plejboj”.

Sebastijan Flajs
Najpoznatiji hrvatski snouborder, ima avanturistički duh, pa pored borda voli ronjenje na dah i penjanje po planinama.

Neven Ciganović
Najpoznatiji hrvatski modni stilista koji oblači mnoge hrvatske i strane javne ličnosti. Pored toga, poznat je i kao neko ko je preterao u broju plastičnih operacija koje je imao na svom licu i telu.

Aleks Grdić
Hrvatska pevačica koja je imala svoj šou “Apsolutno Aleks” u kojem se pred kamerama podvrgla brazilskoj depilaciji. Slikala se i gola za magazin “Plejboj”.

Maja Lena Lopatni
Ćerka Mie Begović trenutno studira novinarstvo. Četiri godine je bila u vezi sa Alenom Maksimovićem koju je prekinula zbog Nikole Maurovića, bivšeg učesnika „Velikog brata”.

Mia Begović
Jedna od najlepših hrvatskih glumica i sestra pokojne Ene Begović. Šest godina je bila u braku sa biznismenom Željkom Žnidarićem, a pre toga je bila udata za vaterpolistu Ronalda Lopatnija.

Ognjen Kajganić
Poznati rukometaš koji je bio u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović. Da je slab na voditeljke pokazao je i u vezama sa Marijom Kilibardom i Marinom Kotevski, a zabavljao se i sa manekenkom Mijom Stugar.

Vladimir Vuksanović
Srpski maneken i student ekonomije kojeg su mediji dovodili u vezu sa Cecom Ražnatović i manekenkom Sunčicom Travicom.

Kristina Bekvalac
Stilistkinja i mlađa sestra pevačice Nataše Bekvalac. Bila je u braku sa producentom i dizajnerom Ivom Martinovićem sa kojim ima trogodišnju ćerku Petru. Bila je u vezi sa rukometašem Vladimirom Mandićem.

Stanija Dobrojević
Najpoznatija srpska starleta, koja je u centar pažnje dospela kada je rekla da je u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarem. Slikala se za „Plejboj” i CKM.

Marko Karadžić
Političar koji je jedno vreme bio na funkciji državnog sekretara za ljudska i manjinska prava, na koju je podneo ostavku nezadovoljan radom ministra. Trenutno je visoki funkcioner LDP-a.

Milan Gromilić
Jedan od naših najboljih baletskih igrača i poznati koreograf koji iz braka sa koleginicom Katarinom ima dve ćerke.

Jelena Maćić
Poznata beogradska šminkerka koja iz braka sa fotografom Nenadom Marjanovićem ima ćerku Jovanu. Njena sestra je poznata manekenka Marija Tarlać.

Žarko Berber
Poznati makedonski pevač i voditelj emisije “Koj te šiša”, pažnju na sebe skrenuo posle incidenta u svojoj emisiji kada se potukao sa Bokijem 13.

Aleksandra Nakov
Makedonska “Plejbojeva” zečica koja polako osvaja i Srbiju pošto da se slikala za naše izdanje magazina CKM. Radila je i za brendove kao što su “kelvin klajn”, “polis” i “lisca”.

Nikola Šoć
Crnogorski maneken široj javnosti postao je poznat sa ulogom u seriji “Budva na pjenu od mora” koja se trenutno emituje na TV Prva.

Radovan
Misteriozna ličnost iz Hrvatske čiji se identitet krije pa će biti iznenađenje za sve gledaoce.

izvor: press

Facebook Fan Page