exYU Stars MagazinKada počinje nova Farma i ko su učesnici – Farma Srbija 2013 (Farma 4) počinje 16 ili 18. marta

March 1, 2013  
Kategorije Najnoviji tračevi, Reality show
Nova “Farma” trebalo bi da počne u petak 16. marta ili ponedeljak 18. marta, a definitivna potvrda i najava očekuje se nakon što Pink i zvanično potpiše produženje licence.

Rijaliti šou “Farma” trebalo bi da počne sa emitovanjem na televiziji “Pink”, a prva poznata ličnost koja je razgovarala sa produkcijom je Stanija Dobrojević.

- Stanija se sastala sa čelnicima rijalitija “Farma” kako bi razgovarali o njenom potencijalnom učešću u tom programu. Kako je ona privukla dosta pažnje u “Survajveru”, smatraju da je idealna za ovaj format. Ne znam šta su se na kraju dogovorili, ali je gotovo sigurno da Stanija razmišlja o učešću – rekao je izvor blizak produkciji, koji je naveo da su im još zanimljive pevačice Milica Pavlović i Neda Topčagić, njihove kolege Mitar Mirić i Milan Stanković, zatim Jelena Tinska, kao i Slađana Milošević.

- Ne znam odakle vam ta informacija, rekla je Stanija za Telegraf, ne želevši da potvrdi, ali ni da demantuje priče o ulasku na “Farmu”, i dodala: Trenutno sam u Srbiji, spremam se da idem na Kopaonik a onda se vraćam u Ameriku i to je sve što mogu da kažem na tu temu.

Ipak, u izjavi za “Alo” ona je ostavila i mogućnost da povratak u Ameriju bude prolongiran upravo zbog rijalitija:
- Prihvatila bih učešće jedino ako bi mi ponudili veću sumu od one koju zarađujem u Americi. Tada bih imala razloga da ostanem.

- Na sastanku koji treba da se održi početkom medelje odlučivaće se o sudbini „VIP Farme! – rekao nam je izvor blizak produkciji. – Ekipa koja bude učestvovala, ako se odluči da rijaliti počne sa prikazivanjem, biće potpuno nova jer stari učesnici ne bi doveli do gledanosti programa.

izvor: pulsonline/alo/telegraf/novosti

Facebook Fan Page