exYU Stars MagazinMesečni horoskop za avgust 2013 – jarac, vodolija i ribe

July 28, 2013  
Kategorije Zabava
JARAC

Ona: Pozicija Satuna vam odgovara tako da ste uglavnom zadovoljni, stim što vas Mars i Jupiter povremeno navode na mišljenje da propuštate neke prilike. Ostavljate upečatljiv utisak na osobe koje srećete. Mesec avgusta je povoljan za nasledstvo. Pozicija Urana navodi vas na rizične finansijske poteze. Uz poziciju Merkura povećevaju se i vaši kriterijumi koliko vredite na poslu, tako da ćete biti zahtevni.
On: Mars i Jupiter deluju na vas tako da stalno imate utisak da ste nešto mogli da uradite bolje ili drugačije. Trenutna situacija na svim planovima je dobra i samo treba da dozvolite sebi da se opustite i odmorite. Saradnja sa Lavovima će vam otvoriti nove vidike. Ako vam je poslovni partner Rak teško ćete pronaći zajednički jezik, a niste spremni za bilo kakvo nametanje tuđih ideja.

VODOLIJA

Ona: Rušilačka energija Urana čini vas spremnom da promenite mnoga pravila i predrasude kako biste došli do svojih ciljeva. Na poslu ćete i dalje imati neslaganja, a povremeno osećati i krivicu jer niste sprmeni za prilagođavanja. Saturn vas od oktobra uči da promenite svoje prioritete i načine na koje pristupate životu. To vama pada teško jer niste tip osobe koja je spremna za kompromise.
On: Snažni impulsi koje osećate zbog uticaja Urana vas pokreću na svakakve akcije i guraju ka novim izazovima i rizičnim situacijama. Vama su potrebne promene, a li vas Saturn uči sporim tokovima i čekanju onoga što je ranije delovalo lako. Sada ponajviše treba da poradite na strpljenju. Sunce i Merkur ukazuju da će vas privlačiti ženska osoba koja je interesantna široj javnosti.

RIBE

Ona: Sunce i Merkur donose vam dobre vesti na poslu. Ako ste čekali dobar trenutak za delovanje na poslovnom planu, ovo je mesec u kome treba da se dokazujete. Preko posla ćete ostvariti poznanstva koja mogu i privatno da vam znače. Planete u petom polju i dalje govore da ćete početi mnogo više da se provodite u narednih godinu dana nego ranije. Uran vam donosi neočekivane novčane gubitke, tako da nemojte da rizikujete sa finansijama.
On: Sunce u svom sedišti doprinosi boljim poslovnim prilikama. Ako čekate neku ponudu, reklo bi se da prvi deo avgusta može da donese pozitivne preokrete. Ljubav može da vam se dogodi na poslu, jer ćete imati zanimljiva poznanstva. Od prijatelja možete lako da dobijete poziv za putovanje ili da odete kod nekog ko se nalazi u drugom gradu. Rakovi, Škorpije i ambiciozne Lavice mogu da vam se dopadnu u ljubavi.

izvor: press

Facebook Fan Page