exYU Stars MagazinMesečni horoskop za novembar 2013 – Ovan, Bik, Blizanci, Rak

October 30, 2013  
Kategorije Zabava
OVAN
Ona: Pošto će Mars sve vreme boraviti u šestom polju vi ćete i dalje biti podređeni poslovnim obavezama. Stres i nervoza koju osećate na poslu verovatno će se prenositi na druge oblasti vašeg života. Pošto je Mars tu relativno slab stalno ćete preispitivati svoje sposobnosti i mogućnosti. Nemojte da dozvolite da vam neko poljulja samopouzdanje. Venera u Jarcu ukazuje da preko posla možete da upoznate ambicioznog muškarca. Biće vam inetersantne osobe koje imaju konkretne ciljeve u životu. Mogući su problemi sa stomakom.
On: Pozicija Marsa stavlja vas u podređenu ulogu na poslu, barem ćete se vi tako osećati. Imaćete verovatno utisak da je sve mnogo teže nego što jeste i komplikovaćete privatni život zbog dešavanja na poslu. Situacija uopšte nije tako kritična već ste vi u fazi kada dramatizujete situacije u kojima se nalazite. Jedna ambiciozna ženska osoba zemljanog znaka može da vam privuče pažnju. Što se tiče pregovora, mesec nije dobar za potpisivanje važnih papira.

BIK
Ona: Pod uticajem Saturna i planeta iz Škorpije često menjate raspoloženja i imate faze depresivnih povlačenja u sebe. Pošto Venera ulazi u deveto polje ne bi bilo loše da otputujete ili se posvetite nekom vidu ličnog usavršavanja. Nazadno kretanje Merkura ne pogoduje naplatama novca, tako da ćete se nervirati zbog kašnjenja novca. Device i Jarčevi mogu da budu pravi izazov u ljubavi za vas. Pošto Saturn radi svoje, mnogi Bikovi i dalje razmišljaju o pomirenju sa bivšim partnerom.
On: Smetnje koje osećate vzbog Saturna loše se odražavaju na vaše raspoloženje. U pojedinim momentima se najbolje osećate kada ste sami. Venera u devetom polju ukazuje da možete da dobijete priliku za putovanje. Merkur ne pogoduje vašoj finansijskoj situaciji, tako da budite obazrivi sa ulaganjima. Saradnja sa Jerčevima može da vam otvori nove pirlike za poslovanje. Brojne planete u sedmom polju ukazuje da vi imate sastanke ali niste u potpunosti zadovoljni svojim emotivnim statusom. Verovatno brzo gubite interesovanje za osobe suprotnog pola.

BLIZANCI
Ona: Pošto će tokom meseca vaš vladar Merkur krenuti unazad to ne pogoduje bilo kakvim važnim odlukama, naročito na poslu. Mnogo toga ćete započinjati, a nećete završavati. Vodite računa da ne obećavate drugima ono što ne možete da ispunite, pa da ispadnete neozbiljni. To takođe može da znači da očekujete razrešenje situacije na poslu koja se prolongira. U ljubavi može da vam prija osoba vodenog znaka ili podznaka. Možda je vreme da promenite svoje loše životne navike. Iza 20. novembra imaćete veliki uticaj na mišljenje drugih osoba.
On: Oko 10. novembra mnogi pripadnici bvašeg znaka osećaće se rasejano i neorganizovano. Ta situacija će se najviše osećati na poslu, pa treba da obratite pažnju kako se postavljate prema saradnicima. Promene koje priželjukujete u ovom momentu neće doći tokom ovog meseca, jer ste vi neracionalniji u sagledavanju stvarnosti. Sa Strelčevima i Rakovima ćete imati zanimljivu komunikaciju. Pošto je Merkur u šestom polju ne bi bilo loše da poradite na svom načinu ishrane koji je pogrešan i negativan za vaše zdravlje.

RAK
Ona: Od svih znakova u zodijaku vi trenutno imate najviše dešavanja. To se ne odnosi samo na posao, već i na privatni život. Mnogi primećuju da ste se prolepšali, a poslovni period vam je više nego uspešan. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste komunikacija koja može da bude otežana tokom meseca. Reklo bi se da imate loše savetnike oko sebe i osobe koje vam bespotrebno nameću tenziju. U ljubavi su vam planete naklonjene, ne samo sada već nekoliko meseci.
On: Venera koja će obasjati vaše sedmo pole učiniće da zablistate pred mngim osobama u javnosti. Na osnovu ličnog šarma možete mnogo toga da ostvarite. Uran već duže vreme stvara promene na poslu, koje iako mogu da deluju neizvesno, uvidećete da su bile za vaše dobro. Mnoge vaše koncepte i pristupe na poslu ćete promeniti kako biste napredovali. U ljubavi učite kako da prihvatite veću odgovornost što vas stavlja u novu životnu fazu kada ste spremni na zajednički život ili proširenje porodice.

izvor: pressonline

Facebook Fan Page