exYU Stars MagazinVeliki brat 2013: Soraja i Stanija zajedno u VB-u, u kući sve spremno još samo ogledala da se obrišu

March 9, 2013  
Kategorije Najnoviji tračevi, Reality show
Kuća Velikog brata na Košutnjaku, spremna je da ugosti stanare i da otvori svoja vrata 15. ili, kako je za sada verovatnije 17. marta, kada počinje i „Farma“ na Pinku. Kako smo saznali, unutrašnjost kuće je potpuno izmenjena i gotova, ostalo je još samo da se obrišu ogledala.

U dvorištu kuće juče je vladala vreva. Majstori su montirali binu za svečani ulazak stanara. Zasada se od bine nazire samo konstrukcija, ali će za VIP goste uskoro sve biti gotovo. Majstori užurbano rade, razvlače kablove…

I dok se dvorište još uređuje, u kući je gotovo sve. Kamere su postavljene svuda, čak i u kupatilima.

Prema poslednjim informacijama, „Veliki brat“ sa poznatima počeće 17. marta, a ne 15. marta, baš kada i „Farma“ na konkurentskoj Televiziji „Pink“.

***

Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić zajedno će ući u kuću „Velikog brata“, saznaje Kurir. Dve starlete će se u paru pojaviti u novom serijalu popularnog rijalitija, što već u najavi obećava pravi šou-program!

- Soraja je pre neki dan, posle nekoliko nedelja razmišljanja, prelomila i potpisala ugovor s produkcijom „Imoušn“, koja stoji iza ovog rijalitija. Ona s nestrpljenjem čeka trenutak da se vrati u kuću na Košutnjaku, gde je već boravila u poslednjoj sezoni „Velikog brata“. I Stanija je rešila da uđe s njom. Ove dve zgodne cice u paru bi mogle svašta napraviti kod Velikog bate i producenti su oduševljeni zbog njihovog zajedničkog učešća – otkriva izvor blizak produkciji.

Pošto se „Imoušn“ još ne izjašnjava kad je reč o konačnoj listi učesnika, nismo dobili zvaničnu potvrdu za naše navode, a prema ugovoru, ni same učesnice ne smeju unapred da se izjašnjavaju o tome. Ipak, uskoro će se sve videti i uživo!

izvori: blic/kurir

Facebook Fan Page