Da li je Anastasija Ražnatović u vezi sa Milošem Teodosićem?Anastasija Ražnatović

EKSKLUZIVNO u vezi sa Milošem Teodosićem!

Anastasija Ražnatović u vezi je sa Milošom Teodosićem, ekskluzivno saznaje “Blic”. Ćerka folk dive Cece Ražnatović nedavno je raskinula dugu vezu sa Kostadinom Terzićem, nakon čega je započela romansu sa kapitenom naše košarkaške reprezentacije.

Upravo zbog Teodosića Anastasija je, kako saznaje “Blic”, nedavno boravila u Moskvi, odakle je često objavljivala fotografije na društvenim mrežama. U Moskvi Teodosić igra za košarkaški klub CSKA.

She's trouble dressed in black. A ride or die kind of lady. J. Iron Word

A photo posted by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

NE SKIDA OSMEH Evo šta je Anastasija rekla o svom emotivnom statusu

Ćerka Cece Ražnatović je za “Blic” potvrdila da je ponovo srećna u ljubavi, a šta je rekla o romansi sa kapitenom naše reprezentacije pogledajte u videu.

TEO ODUŠEVIO CECU Anastasija predstavila mami momka košarkaša

Anastasiji Ražnatović, ćerki muzičke zvezde Svetlane Ražnatović, pošlo je za rukom da dva meseca krije od javnosti vezu s košarkašem Milošem Teodosićem.

Njih dvoje i dalje ne žele da komentarišu romansu, međutim, njihovi bliski prijatelji za “Blic” otkrivaju da su srećni i da uživaju u ljubavi, koju je podržala i njena majka .

– Prvo je otkrila Ceci da je zaljubljena, a nakon nekoliko dana rešila je da svog izabranika upozna s majkom. Kako se Ceca nikada nije mešala u ljubavni život svoje dece, tako je bilo i ovoga puta. Bila je srećna jer je videla da je njena ćerka zadovoljna, a upoznavanje je prošlo u prijatnoj atmosferi.

Ceca je s Teom razgovarala o uspehu sportista, otkrila mu svoje planove kada je njena karijera u pitanju, a Anastasija je bila zadovoljna što se majki dopao njen izbor partnera – otkriva izvor blizak novom paru.

– Nakon raskida s Kostadinom, Anastasija je rešila da ne govori o svom izboru partnera. Shvatila je da se opekla onog trenutka kada je dozvolila da mediji budu upućeni u svaki njen korak, pa je sada rešila da o privatnom životu više ne govori – otkriva izvor blizak atraktivnoj lepotici.

Kako “Blic” saznaje, glavni krivac za ovu romansu bio je posinak Lepe Brene – Filip Živojinović, i to na insistiranje kapitena srpske košarkaške reprezentacije.

– Teo je blizak s Filipom, i danima je insistirao na tome da ga upozna sa Anastasijom.

Kada su se sreli, to je bila ljubav na prvi pogled. Razmenili su brojeve, a nakon toga su počeli tajno da se viđaju – otkriva izvor.

izvori: blic/alo/kurir

Related posts