Anastasija nije neosvojiva, ali ovo NIKAKO ne treba da uradite ako želite da osvojite Cecinu ćerkuAnastasija Ražnatović

Imaš preko pola miliona pratilaca na Instagramu. Da li paziš šta objavljuješ jer mnogi kažu da si uzor mladima?
– Iskreno ne pazim, zato što nikada nisam postavljala ništa što je vulgarno, nepristojno ili što bi moglo loše da utiče na omladinu ili na ljude koji mene prate. Uglavnom postavljam delove svog života, ali do određene mere. Uglavnom su to trenuci koje provodim sa prijateljima, svakodnevne situacije, ali ništa što bi moglo loše da utiče.

Šta ti najčešće šalju u inboks?
– Ima svačega ako već želimo iskreno da govorimo. Uglavnom su to komplimenti, pre svega od devojaka, da im se dopada ono što sam tog dana obukla, kako sam se našminkala, kosa. Ima muškaraca koji bi da me prose i nude ženidbu. (smeh) Zaista svakakve stvari mi stižu.

Kako reaguješ kada dobiješ poruku „udaj se za mene“?
– Pre svega, to me uvek jako nasmeje. Ne znam šta očekuju da dobiju od mene kao odgovor – „da, hoću“? Smešno je, ali mi sa druge strane nije jasno.

Koji ti je izlazak bio najluđi, te ćeš ga pamtiti ceo život?
– To je jedno veče kada sam sa drugaricama i drugom Stevanom bila na Kipru, izašli smo i bilo je baš nezaboravno. Tamo mogu da se maksimalno opustim jer me niko ne poznaje i ne gleda. Igrali smo, šalili se, totalno smo bili svi opušteni.

Nedavno se pisalo kako imaš novog dečka, šta je istina?
– U više navrata sam u intervjuima rekla da svoj emotivan život neću više nikada da komentarišem. To je privatna stvar koju želim da zadržim za sebe.

Da li misliš da te je to što si ranije komentarisala ljubavni život skupo koštalo? Mislim na period kada si bila u vezi sa Kostadinom Terzićem.
– Tada je javnost ne mojom krivicom bila upoznata sa ljubavnom vezom u kojoj sam bila. Nakon toga sam odlučila da ne želim više ljubavni život da eksponiram u javnosti, želim da makar taj deo svog života ostavim samo za sebe i mislim da nije ničija stvar da se o tome piše i razglaba. Odlučila sam da zatajim što se toga tiče.

Kada izađeš u grad sa društvom, da li ti se udvaraju muškarci ili imaju strah od tebe?
– Imam udvarače, ali to je sve za mene nekako površno. Ne volim to. Kada neki muškarac želi da mi priđe i uspostavi neki kontakt sa mnom, to ne može uraditi tako što će prići u noćnom izlasku ili poslati piće. Meni je to jako površno. Na taj način ne mogu da ostvarim kontakt sa nekim.

Koliko je teško biti ćerka najveće balkanske zvezde?
– Naravno da je teško. Rekla bih – veoma teško. Mada ne mogu da se žalim, ima svojih prednosti i mana. Ume da bude jako teško, pa u nekim momentima poželim da budem anonimna, da mogu da odahnem i da budem opuštena u ponašanju. Da me niko ne gleda kada prođem ulicom i upire prstom u mene: ’ona je Cecina ćerka’; da niko ne piše o meni, da jednostavno budem kao svaki građanin ove zemlje. Da mogu normalno i slobodno da se šetam. Ne žalim se jer neću dobiti ništa na račun toga što ću kukati, navikli smo se svi mi.

Znači, nervira te to što si ćerka folk dive Cece Ražnatović?
– Naravno da ne. Srećna sam što sam njena ćerka i ne bih mogla da poželim bolju majku od nje. Meni i Veljku je celog života bila jako predana, potpuno posvećena i nevezano od toga što je ona poznata ličnost, ona je velika majka, jako privržena. Dosta je ona zbog mene i Veljka žrtvovala i zbog toga ću joj biti večno zahvalna. I ako zbog toga treba da budem pod lupom javnosti i trpim taj deo, što se mene tiče – biću.

Da li te boli kada ti u javnosti napadaju majku i porodicu?
– Bolelo me je ranije kada sam bila mlađa i kada još nisam ušla u te vode. Jako me je povređivalo i izbacivalo iz takta. Budem neraspoložena danima, ali sada je već to mnogo drugačije, nije mi bitno šta neko priča kada znam šta je istina. Uglavnom ne znaju šta pričaju i to rade u prazno. Čak se moja majka smeje na neke gluposti koje se plasiraju zbog tiraža. A kada dođe do toga, takve stvari se rešavaju na sudu, tamo gde im je mesto.

Ko je impulsivniji kada sluša sve te priče, ti ili Veljko?
– Veljko je impulsivniji, ja sam tiha vatra. Ćutim sve do trenutka dok mi ne prekipi i onda se desi ono što ne treba. Veljko je impulsivniji i u životu i kada su mediji u pitanju.

Ko ima veći uticaj na Veljka, ti ili Ceca?
– Definitivno ja. To se zna u našoj porodici.

Postoji li nešto što vam Ceca brani?
– Ne, sa mamom imamo otvoren odnos, prijateljski. Ukoliko imamo neki problem, sednemo, popričamo i to se vrlo brzo reši. Nema toga da se nešto suzdržavam da joj kažem, da me je strah od njenog mišljenja i reakcija, jednostavno sednemo i popričamo. Uvek sve razgovorom rešavamo.

Mnogo se priča o tome da ćeš ući u muzičke vode, kada planiraš da objaviš prvu pesmu?
– Još nemam pesmu, treba da krenem da je tražim. Definitivno sam odlučila da je pevanje put kojim ću ići u životu i ono čime želim da se bavim. Verujem da će prva pesma biti posle leta.

izvor: puls

Related posts